Barcelona peatreener tundis Itaalia vanameistritele kaasa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon (kollases) ja Andrea Pirlo (vasakul)
Gianluigi Buffon (kollases) ja Andrea Pirlo (vasakul) Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi peatreener Luis Enrque tunnistas pärast eilset Meistrite liiga finaalis saadud 3:1 võitu Juventuse üle, et tal oli kahju Itaalia vanameistritest Andrea Pirlost ja Gianluigi Buffonist.

Andrea Pirlo. FOTO: Scanpix
Andrea Pirlo. FOTO: Scanpix Foto: OLIVER LANG/AFP

«Buffon on väga hea väravavaht ja suur inimene, mul on temast ja Pirlost kahju. Neil oli unikaalne võimalus Meistrite liiga võita. Nad on suured tšempionid ja head inimesed,» rääkis Enrique pärast finaali.

Pirlo on Meistrite liiga karika küll varem kahel korral võitnud, kuid eile pidas ta oma viimase mängu Juventuse eest ning lootis eduka perioodi võiduga lõpetada. 36-aastane vanameister on varem võitnud ihaldatud tiitli AC Milani ridades, kuid Juventust ei õnnestunud tal Euoopa parimaks aidata.

Buffoni on peetud selle sajandi maailma üheks parimaks väravavahiks, kuid tema auhinnakapist on Meistrite liiga kuldmedal endiselt puudu.

Eile Berliinis toimunud finaalis lõid Barcelona eest värava Ivan Rakitic, Luis Suarez ja Neymar. Juventuse tabamus jäi Alvaro Morata nimele.

Gianluigi Buffon. FOTO: Scanpix
Gianluigi Buffon. FOTO: Scanpix Foto: Anton Denisov/RIA Novosti
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles