Taaramäe lõpetas Dauphiné velotuuri avaetapi peagrupis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Astana meeskonna profirattur Rein Taaramäe sai Prantsusmaal alanud Dauphiné velotuuri esimesel etapil 58. koha, lõpetades peagrupis.

Etapi võitis Peter Kennaugh (Team Sky), kes pääses koos kaaslastega peagrupi eest minema viimasel tõusul, kui peagrupp üritas asuda jooksikuid jälitama. Eraldunud grupp püüdiski joosikud kinni, ent vaid Kennaugh pidas ainsana lõpujooneni vastu. Teise koha sai sprindifiniši võitnud Sacha Modolo (Lampre-Merida), kes kaotas Kennaugh'le lõpuks vaid kahe sekundiga. Kolmas oli norralane Edvard Boasson Hagen.

Taaramäe tuli üle lõpujoone peagrupis 58. kohal, peagrupis lõpetasid ka Astana liider Vincenzo Nibali, sarnaselt itaallasele samuti Tour de France'iks valmistuv Chris Froome (Team Sky) ja Tejay van Garderen (BMC). Üldarvestuses on Kennaugh' edu tänu preemiasekunditele Modolo ees kuus sekundit, Taaramäe kaotab liidrile 12 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles