MSN unustas raske aasta ja tõusis troonile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (vasakult), Lionel Messi ja Neymar tähistamas Meistrite liiga võitu.
Luis Suarez (vasakult), Lionel Messi ja Neymar tähistamas Meistrite liiga võitu. Foto: SCANPIX

Eelmisel suvel oli nii Lionel Messil, Neymaril kui ka Luis Suarezel palju mõtteainet. Kaks esimest ei suutnud Barcelona ridades võita ühtegi karikat, Suarezel läks Liverpooliga hooaja lõpus kaduma Premier League’i tiitel. Suvisel MMil pidi Messi finaalis väljakult lahkuma kaotajana, Neymar vaatas vigastatuna kõrvalt poolfinaali, kus Saksamaa tuuseldas 7:1 Brasiiliat ning Suarez oli pärast Giorgio Chiellini hammustamist jalgpallimaailma vihatuim mees. Laupäeval valati kogu kolmik üle aga kiidusõnadega, kui FC Barcelona alistas Berliinis Meistrite liiga finaalis 3:1 Torino Juventuse.

Hooaja alguses kahtlesid paljud, kas kolm superstaari suudetakse rünnakul ühtseks löögirusikaks muuta. Praegu nõustuvad Barcelonas kõik, et Suareze eest eelmisel suvel Liverpoolile makstud 94 miljonit eurot läks asja ette ning hüüdnime MSN (Messi, Suarez, Neymar) teeninud ründeliini moodustamine oli ainuõige otsus. Finaalis said superkolmikust värava kirja Suarez ja Neymar (Barcelona avavärava lõi horvaat Ivan Rakitic) ning nii kogunes MSNi arvele kokku tänavusel hooajal uskumatuna näivad 122 väravat. Juba praegu tituleeritakse seda kooslust nii mõnelgi pool kõigi aegade parimaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles