Maailma parim pikamaajooksja Mo Farah on alaliidu uurimise all

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Farah (paremal) koos Galen Ruppi (vasakul) ja treener Alberto Salazaruga (keskel).
Mo Farah (paremal) koos Galen Ruppi (vasakul) ja treener Alberto Salazaruga (keskel). Foto: SCANPIX

DOPING. BBC dokumentaafilm tõi päevavalgele tunnustatud kergejõustikutreeneri Alberto Salazari väidetava seose dopinguga ja nüüd on Suurbritannia kergejõustikuliit lubanud omakorda uurida ka Salazari kuulsaima õpilase Mo Farahi meditsiinilisi näitajaid.

Suurbritannia alaliidu juhatuse esimees Ed Warner ütles intervjuus BBC Radio 5-le, et Farahi meditsiiniliste testide tulemused vaadatakse seoses tema treeneri dopingusüüdistustega üle, mis siis, et tema kohta pole ühtegi süüdistust esitatud. «Tahame üle vaadata kõik Farahi vereanalüüside tulemused, samuti taastumiseks kasutatavad toidulisandid, kõik, mis puudutab tema taastumist ja meditsiinilist abi,» sõnas Warner. «Tahame olla kindlad, et meil pole midagi märkamata jäänud. Võib olla, et midagi kahtlast ei leita.»

«Samas, kui Salazari dopingusüüdistused tõendamist leiavad, asetab see asjad teise valgusesse. Siis tuleb ka meil mingi otsus teha,» lisas Warner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles