Meistrite liiga finaali vaatamas käinud Prantsusmaa peaminister sattus kriitikatule alla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Valls.
Manuel Valls. Foto: AFP / Scanpix

Prantsusmaa peaminister Manuel Valls sattus ajakirjanduse ja opositsiooni kriitikatule alla, sest külastas laupäeva õhtul jalgpalli Meistrite liiga finaali ning kasutas selleks valitsuse erilennukit.

Vallsi isa oli pärit Katalooniast ning tulevane Prantsuse peaminister sündis Barcelonas, mida tema perekond hiljem ka suvepuhkuste ajal sageli külastas, seetõttu on Valls ka kauaaegne FC Barcelona poolehoidja, vahendab ERRi uudiseportaal.

Laupäeval toimus Poitiers' linnas sotsialistide parteikonverents, millest võttis osa ka peaminister Valls. Õhtul käis ta aga valitsuse lennukiga Berliinis Barcelona ja Juventuse vahelist finaali vaatamas, et pärast mängu taas tagasi parteikongressile lennata.

Valls ise kinnitab, et tegu oli kõigest hoolimata ametireisiga, sest teda oli ametlikult töisele kokkusaamisele kutsunud UEFA president Michel Platini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles