Kivisild: mängud Soome ja San Marinoga saavad olema väga erinevad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrssoni aeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina sai läbi.
Magnus Pehrssoni aeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina sai läbi. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondisel seisab sellel nädalal ees kaks kohtumist. Kõigepealt mängitakse homme Turus sõpruskohtumine Soomega ning pühapäeval minnakse Tallinnas EM-valikmängus vastamisi San Marinoga. Koondise abitreeneri Janno Kivisilla sõnul ootavad eestlasi ees kaks taktikaliselt väga erinavat mängu.

Haiguse tõttu esialgu Tallinnasse jäänud peatreener Magnus Pehrssonit tänasel treeningul asendanud Kivisild nentis, et koosseisu katsetamise mõttes on Soome mängust siiski kindlasti abi, vahendab ERR Sport.

«Koosseisu koha pealt tõepoolest meil on see võimalus olemas, sest see on sõprusmäng ja võimalik on kuus vahetust teha. Meil teatud mängijatega on selliseid lahtiseid otsi ehk me ei tea kui hästi nad nendest vigastustest taastunud on,» sõnas Kivisild ETV spordiuudistele. «Taktikaliselt need mängud saavad olema väga erinevad. Mängupilt saab olema küllaltki erinev,» lisas Kivisild.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles