Video: Sardiinia ralli treening lisas Pärnale enesekindlust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn Sardiinias.
Sander Pärn Sardiinias. Foto: Ken Järveoja

Pühapäeval katsetasid kohalikku Sardiinia kruusateed Sander Pärn ja James Morgan, kes valmistuvad  autoralli maailmameistrivõistluste Sardiinia etapiks.

Rallitreening tehti Ford Fiesta R5 võistlusautoga. Seekord starditakse Markko Märtini meeskonnas MM-Motorsport koos Mait Maarendi ja Mihkel Kappiga. Pärna jaoks see ralli WRC2 punktiarvestusse ei lähe. Sardniinia rallil osalemine sai võimalikuks tänu Märtini kiirele tegutsemisele ja Eesti toetajate abile.

«WRC2 arvestuses me Sardiinia rallilt punkte ei võta. Arvestades seda, et me väga tahame juba sellel hooaja näidata nii iseendale kui toetajatele, milleks me võimelised oleme, siis on see Markko Märtini poolt välja pakutud Sardiinia ralli meile suurepärane võimalus autoga kiiremaks kokku kasvamiseks. Pühapäevase treeningu kiirusega jään rahule ja usun, et saame natukene pingevabamalt sellel rallil võistelda,» rääkis Pärn.

James Morgan lisas: «Võrreldes Portugali ralliga tundus, et hoogu oli. Aga täpsema ülevaate kiirusest saab alati võistlus situatsioonis kiiruskatsel võrreldes teiste konkurentidega.»

Sardiinia ralli algab 11. juunil. Kavas on üks kiiruskatse, mis sõidetakse Gagliari linnas, mille pikkuseks on 2,5 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles