Taaramäe kerkis Dauphine velotuuril kuuendaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe (paremal).
Rein Taaramäe (paremal). Foto: SCANPIX

Rein Taaramäe tööandja Astana tegi Criterium du Dauphine velotuuril tänasel 24,5 km pikkusel meeskondlikus eraldistardiga sõidus hea esituse ning saavutas teise koha.

Esikoha teenis BMC meeskond, kellele Astana kaotas nelja sekundiga. Kolmanda koha saavutas Movistar, kes jäi võitjast maha viie sekundiga.

Taaramäe tõusis tänase etapiga üldarvestuses kuuendale kohale. Esikohta hoiab BMC meeskonna rattur Rohan Dennis. Sama aja juures on teine Tejay van Garderen. Kolmas on Astana tiimi sõitja Andrei Grivko, kes kaotab liidrile nelja sekundiga. Kuuendal kohal olev Taaramäe kaotab liidrile samuti nelja sekundiga.

«Tänast tiimi temposõitu ma ei kartnud, sest see on pigem minu tugev külg olnud ja lisaks andis enesekindlust hea enesetunne eelmistel päevadel. Kõige raskem oli minu jaoks start. Esimesed 10 km oli hing ikka päris paelaga kaelas,» kirjutas Taaramäe enda Facebooki lehel. «Ees sõitval Boomil pidin sõitma õhuvaheta lausa tuules, et mitte maha jääda. Poole maa peal jõuvahekorrad aga muutusid ja siis olin ise juba mehe eest väljas. Väga nauditav ja tugev sõit meie poolt. Oleme rahul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles