Klavan Evertoni kuulujuttudest: mingis nimekirjas ma olen

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Mihkel Maripuu

Mitmed Inglismaa ja Saksamaa portaalid kirjutavad, et Eesti jalgpallikoondise ja FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavani vastu tunneb huvi Inglismaa kõrgliigas mängiv Everton. Mängija ise ei osanud oma situatsiooni kommenteerida.

«Mina pole pärast hooaja lõppu oma agendiga rääkinud. Tean, et olen mingis nimekirjas, kuid ei oska öelda, kas pakkumine on Augsburgile tehtud,» ütles Klavan pärast Eesti koondise 2:0 võidumängu Soome üle. «Võib-olla on tegemist kuulujuttudega, mida keegi Inglismaal saunas rääkis.»

Tänavu Premier League’i 11. kohaga, kuid mullu näiteks viienda ja üleeelmisel hooajal kuuenda positsiooniga lõpetanud Everton oli lõppenud hooajal keskkaitsjatega hädas, kui 32-aastase kapteni Phil Jagielka paarimees mitmel puhul vahetus.

Klavan on Augsburgis praeguseks mänginud kolm hooaega ja tema leping sakslastega kehtib veel kaks aastat. Keskkaitsja on varasemalt tunnistanud, et õige pakkumise korral võib ta Augsburgist lahkuda. Klavani võimalikust müügihinnast rääkides on praegu õhku paisatud number 2,5 miljonit eurot, kuid arvatavasti sooviks Augsburg võimaliku tehingu korral teenida tunduvalt rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles