Kirpu: see hõbemedal on naiskonna jaoks väga väärtuslik

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Katrina Lehis, Erika Kirpu, Irina Embrich ja Julia Beljajeva.
Vasakult: Katrina Lehis, Erika Kirpu, Irina Embrich ja Julia Beljajeva. Foto: Augusto Bizzi

Eesti epeenaiskond koosseisus Erika Kirpu, Irina Embrich, Julia Beljajeva ja Katrina Lehis võitis Šveitsis Montreax’is peetud vehklemise EMil hõbemedali. Lisaks hõbemedali võitmisele oli edukas esinemine naiskondlikul turniiril äärmiselt oluline ka järgmise aasta Rio de Janeiro olümpiamänge silmas pidades. Nii tõi teine koht eestlannade kontosse väärtuslikke punkte ka selles arvestuses.

«Oleme väga rõõmsad, et saime olümpiamängude koha püüdmiseks vajalikke punkte. 2011. aastal jäi meil samasuguses olukorras EM-medal võitmata,» viitas Kirpu sellele, et 2012. aasta Londoni OMile eestlannad ei pääsenud. «See hõbemedal on seetõttu väga väärtuslik. Arvestades, et sel hooajal on olnud juhuseid, kus on olnud raskusi kaheksa sekka pääsemisega, siis oleme hõbedaga väga rahul. Rumeenia naiskond on küll väga tugev, kuid arvan, et oleme võimelised ka neile vastu saama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles