Postimees Luksemburgis: Patrail on valmis koondist Luksemburgi vastu aitama

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (paremal), keskel Eston Varusk, vasakul Armi Pärt.
Mait Patrail (paremal), keskel Eston Varusk, vasakul Armi Pärt. Foto: Kadi Parts

Eesti meeste käsipallikoondis kohtub homme 2018. aasta EM-valikmängus võõrsil Luksemburgiga ning täna liitusid meeskonnaga veel viimasel hetkel Saksamaal hooaja lõpetanud Mait Patrail, Dener Jaanimaa ja Janar Mägi, kes kõik peaksid hoolimata väiksematest ja suurematest vaevustest olema valmis koondist kolmapäevaes mängus aitama.

Patrail vigastas eelmise aasta suvel õlga ja käis operatsioonil, palliplatsile naasis Eesti koondise tugitala alles hiljuti ning on peamiselt mänginud kaitses. Ka täna osales Patrail treeningul kaitsetegevuses ning koondise peatreener Rein Suvi kinnitas, et just selleks kavatseb ta Patraili kasutada.

«Mait tegi täna küll ainult kaitset, aga ta on selline mängija, et küll ta kiirrünnakus ka kolli ära viskab, kas või randmega ainult,» selgitas Suvi. «Ta on väga hea platsinägemisega ja meie jaoks oluline kiirrünnakute algataja,» lisas koondise peatreener.

Teiste täna liitunud meeste suhtes ütles Suvi, et Dener Jaanimaa paistab olevat hoolimata väikesest põlvevalust heas vormis ja näitas seda ka treeningul, Janar Mägi täna täie koormusega kaasa ei saanud teha, sest teda vaevavad seljaprobleemid, aga koondise peatreener lisas, et ta ei soovi liigselt neist rääkides probleeme võimendada. Lisaks vaevavad väikesed probleemid ka Andris Celminsit, kes on kimpus hüppeliigesevigastusega, ning Marius Leppa, kellel on probleeme käe pöidlaga. Samas arvas Suvi, et mõlemad mehed peaksid homme siiski piisavalt heas mänguvormis olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles