Fotod: profipoksi MM-tiitlivöö jõudis Eestisse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel peetakse Tartus A. le Coq'i spordihoones profipoksi MM-tiitlimatš, kui WBO-sarja Euroopa meister Artur Akavov selle nimel prantslase Michel Mothmora vastu võitlusse astub. Tegemist on esimese poksi MM-tiitlimatšiga Eestis.

Kolmapäeva hommikul jõudis Eestisse WBF-sarja MM-tiitlivöö, mis reedel Tartus toimuval Pro Boxing Night'il ühele kahest nimetatust ümber pannakse.

WBF-sarja puhul on tegemist endise World Boxing Federations'iga, kuid eelmisest kümnendist alates tuleb sarja nimetada World Boxing Foundationsiks. Tegemist on kiirelt areneva profipoksisarjaga, mis korraldab aastas üle 130 tiitlimatši.

Sarja peamiseks sihtturuks on USA, Austraalia ning Aafrika, mistõttu jagatakse selline tiitel Baltikumis välja esmakordselt.

Üritusel astuvad üles ka Eesti paremad profipoksijad, eesotsas kiirelt maailma tippu pürgiva Pavel Semjonovi ning üha enam end poksiga siduva Edvin Erik Kibuse ja Ott Remmeriga.

Täna kell 18 toimub Tartu Ülikooli spordihoones pressitreening, kus Artur Akavov ringi astub ning vormi demonstreerib. Neljapäeval kell 18 leiab kaubanduskeskuses Tasku aset võitlusürituse ametlik kaalumine, kus on kohal kõik sportlased ja korraldajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles