Fotod enne ja pärast: kiusamise all kannatanutest on saanud kulturistid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Saunders ja Ray Bath.
Jordan Saunders ja Ray Bath. Foto: twitter

Ameeriklasi Jordan Saundersit ja Ray Bathi narriti kooliajal palju, sest nende kehakaal oli kaaslaste omast tunduvalt suurem.

Nüüdseks on paar lisakilodest lahti saanud ja tegeleb hoopis kulturismiga. Vaata fotosid Saundersist ja Bayst noorena ja nüüd SIIT.

«Lisaks sellele, et ma olin lapsena paksuke, olid mul ka punased juuksed, hambaklambrid ja prillid ehk ma olin kiusajatele ideaalne sihtmärk,» rääkis Saunders. «Ma lõpetasin näiteks tantsutrenni,sest teised hakkasid mind elevandiks hüüdma.»

Bath lisab: «Mind hüüti jalgpallimängus lihtsalt paksuks.

Noored kohtusid ülikoolajal jõusaalis, mil Bath oli juba lisakilodest lahti saanud ja oli suurepärases füüsilises vormis. Tema eeskujul hakkas ka Saunders tervislikult toituma ja treenima. 11-aastaselt kaalus Saunders 70 kilo, nüüd 21-aastaselt kaalub ta 50 kilo.

Nüüd osalevad nad kulturismivõistlustel ja nad töötavad eratreeneritena. Saundersi sõnul on ka kooliaegsed kiusajad temalt nõu küsinud, kuidas heasse vormi saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles