Zlatan Ödegaardist: ta peab oma isast lahti ütlema

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Ödegaard Norra koondise särgis
Martin Ödegaard Norra koondise särgis Foto: SCANPIX

Alati värvika jalgpallistaari Zlatan Ibrahimovici sõnakate väljaütlemiste nimistusse võib lisada järjekordse sõnavõtu - sel korral soovitas ta Norra jalgpalli imelapsel Martin Ödegaardil isast lahti saada.

Esmaspäeval kohtusid Zlatan ja Ödegaard esmakordselt palliplatsil, kui Skandinaavia poolsaare derbis 0:0 viik välja mängiti, vahendab Soccernet.ee. Rootsi jalgpalli ajaloo suurimalt nimelt uuriti loomulikult ka vaid 16-aastase Norra tulevikutegija kohta.

«Seda ei ole lihtne tunnistada, aga tal on isa, kes kõike kontrollib,» rääkis Zlatan Aftonbladetile. «Esmalt peab ta suureks kasvama, meheks saama ja seejärel isast lahti ütlema.»

Madridi Reali klubi nimekirja kuuluva noore poolkaitsja oskustes Zlatan siiski ei kahtle. «Ta mängis hästi, sirgjooneliselt ei kaotanud palju palle. Tal on palju aega veel paremaks saada ja see on hea, et ta juba riiki esindab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles