Türgi korvpallikoondislasele leiti NBAs uus mängupaik

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ersan Ilyasova Milwaukee Bucksi särgis.
Ersan Ilyasova Milwaukee Bucksi särgis. Foto: Mike McGinnis/AFP

Korvpalliliigas NBA toimus täna suve esimene vahetustehing, kui Milwaukee Bucks saatis Türgi koondise ääremängija Ersan Ilyasova Detroit Pistonsisse ja sai vastutasuks kogenud Caron Butleri ja Shawne Williamsi, teatab portaal Yahoo!

Pistons sai 28-aastase Ilyasova näol endale suure ääremängija, kes suudab tabada kaugviskeid ja olla samal ajal kompetentne lauavõitluses. See teeb Ilyasovast sobiva partneri atleetlikule keskmängijale Andre Drummondile, kes vajab ruumi korvi all tegutsemiseks.

Drummondi varasem korvialune partner Greg Monroe on sel suvel vabaagent ja tema erinevalt Ilyasovast kolmeseid ei visanud. Seega pidi Pistonsi peatreener Stan Van Gundy leidma viise, kuidas Drummondit ja Monroed võimalikult vähe koos väljakul hoida ning edukamalt tegutseti rünnakul just siis, kui Drummondi kõrval oli viskaja-tüüpi pallur.

Bucksil on võimalus aga Butler ja Williams lahti lasta ning saada sellega rohkem vaba raha, mida suvel kulutada.

Pistons peab Ilyasovale algaval hooajal maksma 7,9 miljonit dollarit, hooajaks 2016/17 on klubil valida, kas maksta türklasele 8,4 miljonit või lasta ta vabaagendiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles