Ingrid Puusta teeb MK-etapil head sõitu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta.
Ingrid Puusta. Foto: Riina Ramst

ISAF Purjetamise Maailma Karika Weymouthi ja Portlandi etapil Suurbritannias on Ingrid Puusta kahe võistluspäeva järel 6. ning Karl-Martin Rammo 14. kohal.

Ilmastikuolud sarnanesid eile võistluse avapäeva omadega – puhus kirdetuul kiirusega 7-9 m/s. Ingrid Puusta (NYCS) finišeeris naiste RS:X klassis 8. ja 11. tulemusega, kuid päeva viimases sõidus tegi paraku valestardi. Kokkuvõttes on meie purjelaudur praegu hoidmas siiski kõrget 6. asetust. Esikohal jätkab britt Isobel Hamilton.

Laser Standard klassis sai Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) eile 20. ja 8. koha ning on säilitanud avapäeva järgse 14. positsiooni.

Rammo sõnul jääb tal praegu paljudes olukordades just teravusest veidi vajaka. «Tunnen, et mul oli potentsiaali palju paremaks kui 20. ja 8. resultaat. Andsin sõitudes kohti ära, mida mul sel hooajal enamasti palju ette tulnud ei ole. Loodetavasti homme suudan paremini ja teravamalt sõita, siis tulevad paremad kohad ka,» ütles Rammo. Liidriks on endiselt uus-meremaalane Andy Maloney.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles