Tänak ei suuda jukerdava autoga õiget rütmi leida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: SCANPIX

Sardiinia MM-ralli pole Ott Tänaku jaoks päris ideaalselt alanud. M-Spordi tehasemeeskonna pilooti vaevavad auto tehnilised probleemid, kuid samal ajal on mehel raske ka õiget rütmi leida.

«Auto on okei, kuid rütm pole õige. Legend on korras, kuid probleem on sõitmises. Saame end parandada,» teatas Tänak pärast tänast avakatset. Kolmanda katse järel polnud enam ka autoga kõik korras: «Auto esiosas toimub midagi imelikku...»

Eilse publikukatse järel kurtis eestlane, et auto käsipidur ei tööta päris nii nagu peaks.

Siiski jõudis eestlane kenasti viienda kiiruskatse lõppu ning hoiab hetkel üldarvestuses kuuendat kohta. Liidrikohal asuvale üllatusmehel Hayden Paddonile kaotab Tänak 41,4 sekundiga. Samas teisest kohast lahutab eestlast alla 20 sekundi.

«Hommik on meie jaoks väga raske olnud. Meil on raskusi olnud legendile sobiva rütmi leidmisega, kuid see on Raigo (Raigo Mõlder, kaardilugajea) esimene Sardiinia ralli ning see pole lihtne,» rääkis Tänak M-spordi pressiteenistuse vahendusel. «Olen pidanud kiiruskatsetel võitlema, kuid oleme jälle siin (tehnilises alas – toim) ja see on kõige tähtsam. Peame leidma pärastlõunal lahendusi. See on väga keeruline ralli ning koguaeg juhtub midagi. Meil võib minna veidi aega, et end mugavalt tunda ja täiskiirust näidata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles