Tänak jagas kuuenda kiiruskatse järel kummalisi kommentaare

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Sel nädalavahetusel sõidetakse autoralli MM-sarjas Sardiinia ralli ning täna on kavas kiiruskatsed 2-10. Päeva esimese poole järel jätkati lõunal kuuenda katsega, mille järel jagas M-Spordi tiimi esindav Ott Tänak WRC kodulehele kommentaare, mis jäid WRC kodulehe hinnangul üsna mõistatuslikeks.

Tänasele lõunapausile minnes oli Tänak kuuendal kohal, kaotades liidrile Hayden Paddonile 41,4 sekundiga. Kuuendal katsel sõitis Tänak välja aja 2.14,6 ning kaotas parimat aega näidanud Jari-Matti Latvalale 7,6 sekundiga.

WRC koduleht küsis Eesti sõitjalt pärast katset kommentaare ning uuris, miks kaotus Latvalale nii suur tuli. «Viimases järsus kurvis tõmbasime kõik rattad blokki,» teatas Tänak. WRC koduleht uuris seepeale, miks selline lüke tehti ja Tänak vastas ühe sõnaga: «Käsipidur.»

Käsipiduriga oli Tänakul Sardiinia rallil probleeme olnud juba ka varem ja nii uuris WRC lehe reporter edasi, kas tänasel lõunapausil meeskond seda korda ei teinudki, mille peale teatas Tänak aga nii: «See on normaalne.» WRC koduleht ei osanud Eesti rallisõitja kommentaare kuidagi kokku võtta ning teatas, et Tänak rääkis «mõistatuslikku juttu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles