Ferrari määras Räikkönenile tähtaja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen Ferrari roolis.
Kimi Räikkönen Ferrari roolis. Foto: SCANPIX

Vormel-1 maailmas on viimasel ajal rohkelt kõneainet pakkunud Ferrari sõitja Kimi Räikkönen ning tema jätkamine praeguses tiimis. Nüüdseks on Itaalia meedia teatanud, et Ferrari määras soomlasele tähtaja, milleks ta peab suutma end tõestada.

Räikköneni leping Ferrariga kestab käesoleva hooaja lõpuni ning kuna soomlase tulemused on tänavu tiimikaaslasele Sebastian Vettelile alla jäänud, on hakatud sahistama juttudega, et tiim ei kavatse Räikköneni lepingut pikendada. Itaalia väljaanne Corriere dello Sport teatas koguni, et meeskond pani paika kindla kuupäeva, mis ajaks peab soomlane tõestama, et väärib lepingupikendust. Väljaande info kohaselt on selleks kuupäevaks 31. juuli - kui Räikkönen ei suuda oma tulemustega Ferrari bossidele tõestada, et ta peaks tiimis jätkama, võib juhtuda, et soomlane peab uueks hooajaks uue meeskonna otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles