Suure suuga Haye tahab lõpetada vaid nokaute tunnistava uue staari võiduseeria

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Oma suure suu poolest tuntud Suurbritannia poksistaar David Haye plaanib tippsporti naasta ning minna ringis vastamisi kaasmaalase Anthony Joshuaga.

34-aastane Haye käis viimati poksiringis 2012. aastal, kui ta alistas Dereck Chisora. 2013. aastal proffide leeri siirdunud Joshua on seejärel kõik oma 13 matši võitnud nokaudiga ning teda peetakse meheks, kes võtab ühel päeval üle Vladimir Klitško rolli poksimaailma valitsejana.

Karjääri jooksul 26 võitu (24 võitu nokaudiga) teeninud ja kaks kaotust saanud Haye on avaldanud nüüd soovi Joshuaga poksida ning lõpetada talendi võiduseeria. Kui Haye ja Joshua matš saakski teoks, siis see toimuks tõenäoliselt Wembley staadionil.

«Mina pean selle tarbeks ringi naasma ning tema peab jätkama oma võiduseeriat,» teatas Haye matši võimaliku toimumise kohta. «Oleme mõlemad londonlased. Tema on põhja poolt ja mina lõunast. Sellest tuleks suurejooneline matš.»

Anthony Joshua. Foto:
Anthony Joshua. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles