Suurte üleminekute ootuses: ManU otsib väravavahti, tippklubid jahivad Pogbat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Oblak heitlemas Cristiano Ronaldoga.
Jan Oblak heitlemas Cristiano Ronaldoga. Foto: SCANPIX

Jalgpallurite üleminekuturul on käimas spekulatsioonide aeg ning praegu tundub, et vähemalt üks suurtehing peaks peagi avalikuks saama. Nimelt on Manchester Unitedi puuriluku David de Gea siirdumisest Madridi Reali räägitud juba mõnda aega ning viimaste teadete kohaselt peaks tehing ametlikuks saama järgmisel nädalal.

Hispaania ajaleht AS kirjutab, et ManU on juba välja valinud ka de Gea asendaja, kelleks peaks saama Madridi Atletico 22-aastane sloveenist puurilukk Jan Oblak. Ajalehe teatel on Atletico puurilukule pannud külge aga üsna suure hinnasildi.

Pidevalt räägitakse ka Torino Juventuse staari Paul Pogba võimalikust klubivahetusest. Briti meedia on kirjutanud kahel viimasel päeval Manchester City suurest huvist mängumehe vastu. Lisaks soovivat City soetada ka Raheem Sterlingut, kuid Liverpooli poolt küsitav ligi 60 miljoni suurune üleminekusumma on City jaoks liig ja tehing soovitakse ära teha ligi poole väiksema summaga.

Kui City olevat Suurbritannia meedia teatel valmis Pogba eest maksma kuni 70-80 miljonit eurot, siis mehe vastu tunneb suurt huvi ka Londoni Chelsea. Hispaania ajaleht Sport aga teatab, et FC Barcelona on hoopis lähedal Pogba palkamisele. Sealjuures on ära toodud ka Barcelona spordidirektori Ariedo Braida lause, kelle sõnul võib Pogbast saada nende mängija.

Itaalia ajaleht Tuttosport aga teatab, et Carlos Tevez võib samuti olla Juventusest lahkumas, kuna taas soovib teda enda ridadesse meelitada Argentina tippmeeskond Boca Juniors. Seega olevat Juventus ajalehe teatel silma peale pannud nii Mario Mandžukicile, Edinson Cavanile, Robin van Persiele ja Radamel Falcaole.

La Gazzetta dello Sport aga teatab, et Londoni Arsenal sai üleminekuturul valusa tagasilöögi, kuna FC Porto ründaja Jackson Martinez liitub hoopis AC Milaniga. Porto president andis teada, et Milaniga liitumine on Martineze enda soov ja Milan maksab ka nende poolt nõutavad 35 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles