Lindpere sajanda mängu eel: ütleme nii, et kerge ärevus on sees

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme kell 19 koduväljakul EM-valikmängus San Marinoga. Sajandat korda jookseb selles kohtumises väljakule Joel Lindpere, kes tunnistas tänasel pressikonverentsil, et pika karjääri jooksul on koondis pakkunud talle palju positiivseid emotsioone.

«Ütleme nii, et selline kerge ärevus on,» tunnistas Lindpere juubelimängu eel. «Tegelikult on väga palju mänge mängitud ja väga palju positiivseid emotsioone on olnud – on võidetud, kaotatud, olen väravaid löönud. Päris pikk karjäär on olnud ja ootan põnevusega seda homset mängu. Loodan, et tuleb ikka võit kindlasti koju.»

Lindpere on tänavu uutmoodi seisus ning tuleb koondisesse Eesti meistriliiga mängude pealt, kuna liitus hooaja alguses Nõmme Kaljuga. Mehe sõnul on omamoodi positiivne, et palju koondise mehi Eestis mängivad. «Viimase kahe kuuga on koondises väiksed muutused olnud. Kui me Soome mängu vaatame (Eesti võitis teisipäeval Soomet 2:0 – toim), siis seal oli üheksa algkoosseisu mängijat Eesti liigast. Koostöö on meil mingis mõttes isegi parem. Mängime samade meeste vastu koduliigas ning analüüsime Flora, Levadia ja Kalju mängijaid. Iga nädal on nende vastu mängimine ja nende analüüsimine,» arutles ta.

Lõpuks küsiti Lindperelt, kas ta teeb kindlasti homme oma sajanda mängu Eesti koondises? «Võib siis niimoodi öelda, et homme tuleb see sajas mäng ära,» kõlas kogenud keskväljamehe vastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles