Ilja Antonov: olen näljane ja tahan olla maksimaalselt kasulik

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme koduväljakul EM-valikmängus San Marinoga. Poolakitsja Ilja Antonov meenutas sügisel võõrsil toimunud kohtumist, kus Eesti tegi sama vastasega 0:0 viigi.

«Alustasime seda mängu natukene närvilises seisus,» meenutas Antonov novembris toimunud viigimängu. «Kuna kiiret väravat kohe alguses ei tulnud, siis närvilisus kasvas ja see võib-olla natukene mõjutas meid.»

Antonov loodab homme teha kingituse koondise eest sajandat mängu pidavale Joel Lindperele. «Homme kindlasti kindlasti parandame oma mängu ja võidame. Teeme Joel Lindpere sajanda mängu ilusaks,» selgitas Levadia poolkaitsja, kes tunnistas, et vanemalt kolleegilt on tal veel palju õppida. «Ma arvan, et sellisest mängijast nagu Joel võib palju juurde võtta. Tema väljakunägemine ja rünnakutel tehtavad otsused on peamised, millest õppida.»

Antonov ise paranes mõnda aega tagasi vigastusest ning pole veel tippvormi saavutanud, kuid tunnistas, et seisund on siiski korralik. «Olen heas vormis, olen näljane, tahan mängida ja olla meeskonnale maksimaalselt kasulik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles