Käsipallikoondise peatreener lubas pärast nukrat kaotust Luksemburgile noorenduskuuri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Suvi.
Rein Suvi. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meeste käsipallikoondis pidas täna Viljandis otsustava kohtumise 2018. aasta EMi kvalifikatsioonis ja teenis 26:29 kaotuse. Sellega minetas Eesti meeskond lootuse alagruppi võita ja edasi pääseda.

Poolajaks oli Eesti veel 17:14 ees. Eesti koondise peatreener Rein Suvi tunnistas, et teisel poolajal jäädi vastasele alla. «Luksemburg oli meist selgelt parem, just rünnaku osas. Jäime hätta. Kõigest hoolimata tekitasid nende tagamehed meile palju segadust,» rääkis ta pärast kohtumist.

«Kui jääd tagaajaja rolli, peaks moraal kõrgemaks minema ja minu roll seda tõsta oligi. Ma ei usu, et käegalöömist oli, püüti lõpuni. Häälestuse poolt tegime enne mängu kõik, mis võimalik,» lisas ta.

Nüüd ootab Eesti koondist ees MM-valiksari. «Kindlasti vaatame üle mängijatevaliku. Tahame üle vaadata nooremad mängijad, keda saaks koondisesse kutsuda. Tuleb perspektiivikamate mängijatega rohkem tööle hakata,» sõnas Suvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles