Galerii: Sardiinia ralli kolmas võistluspäev, mis lõppes eestlastele kurvalt

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänak ja kaardilugeja Raigo Mõlder hoidsid autoralli MM-etapil Sardiinias kolmandalpäeval 16. kiiruskatse järel kolmandat kohta, aga jätsid 17. katse tehnilise rikke tõttu pooleli. Tänak peatus 22,5 km pikkuse katse keskel, kusjuures tema Ford Fiestal oli sisse jäänud vaid kuues käik. M-Spordi Twitteri teatel püüdis Tänak koos inseneridega probleemile lahendust leida, aga täna eestlast enam rajal ei näe. Homme plaanitakse aga neli viimast kiiruskatset läbida.

WRC2 arvestuses katkestasid Karl Kruuda - Martin Järveoja enne 16. kiiruskatset seitsmendalt kohalt, kuid homme tullakse samuti uuesti rajale.

Koos tänaste ajakaotustega on Tänak üldarvestuses 16. kohal, kaotades liidrile Sebastien Ogierile 21.55, Kruuda on 19. (+44.32), Sander Pärn - James Morgan 32. (+1:08.22) ja Mait Maardend - Mihkel Kapp 34. (+1:10.16).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles