Argentina andis eduseisu käest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina-Paraguay kohtumine.
Argentina-Paraguay kohtumine. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallikoondis alustas Paraguay vastu säraga ning võinuks võita suurelt, kuid näitas teisel poolajal oma haavatavust.

MM-i finalisti esimene poolaeg Paraguay vastu oli kahtlemata Copa America esimese nelja mängu veenvaim esitus ning skoor 2:0 peegeldas igati ausalt kahe koondise jõudude vahet tol hetkel. Sergio Agüero ja Lionel Messi tabamustele oleks tegelikult võinud veel lisagi saabuda, sest Argentina domineerimine oli täielik ning Paraguay jõudis vaevu üle poole platsi, vahendas Soccernet.ee.

Teisel poolajal sai aga Paraguay end mängu tagasi, kui Nelson Valdez tühjast kohast tõelise pommlöögi väravasse virutas. Sellest hetkest alates oli Argentina haavatav ning Paraguay suutiski tekkinud olukorra ära kasutada, kui Lucas Barrios mängu viimastel minutitel palli võrku sai ja seisu viigistas.

See 2:2 viik tähendab, et grupi liidriks tõusis Uruguay, kes alistas Jamaica 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles