Ingrid Puusta tuli Weymouthi MK-etapil kuuendaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta.
Ingrid Puusta. Foto: Riina Ramst

Purjetamise maailmakarikaetapil Weymouthis ja Portlandis (Suurbritannia) purjetas Ingrid Puusta tänases medalisõidus 5. kohale.

Ingrid Puusta (NYCS) finišeeris naiste RS:X klassi medalisõidus viiendana ja saavutas kokkuvõttes oma purjelauakarjääri seni parima 6. koha. Ingrid võttis regati kokku sõnadega «Täna purjetasin tõeliselt põnevas medalisõidus, kus finišeerusin napilt austraallanna ees, siiski mitte piisavalt kaugel et teda kokkuvõttes edestada kus jäin ühe punkti kaugusele. Suurepärane regatt minu jaoks.»

Esikoha võitis itaallanna Flavia Tartaglini britt Bryony Shaw ja soomlanna Tuuli Petäjä-Sireni ees. Medalisõitu liidrina läinud britt Isobel Hamilton tegi raja läbimisel vea ja diskvalifitseerimine jättis ta kokkuvõttes neljandaks.

Laser Standard klassis lõpetas Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) regati 11. kohaga. Rammo kommenteeris regatti järgmiselt: «Järjekordne regatt, järjekordne 11. koht! Ma ei tea, kas ma olen selle koha külge naelutatud, aga nii ta igal juhul on, et kolmandat võistlust järjest olen esimesena medal race-ist väljas. Kõik alati põevad seda 11ndat kohta, kuid pean tunnistama, et ma võtan seda lihtsalt osana pikemast protsessist, küll ma tõeliselt vajalikel hetkedel selle künnise jälle ka ületan.»

Regati võitis sakslane Philip Buhl austraallase Matthew Wearni ja horvaat Tonci Stipanovisi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles