Pohlak: Pehrssoni ametiaeg peaks kestma kauem

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ja koondise peatreener Magnus Pehrsson mõtteid vahetamas.
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ja koondise peatreener Magnus Pehrsson mõtteid vahetamas. Foto: Peeter Langovits

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak vihjas Vikerraadiole antud intervjuus, et koondise peatreeneri Magnus Pehrssoni tegemistega ollakse rahul ning tõenäoliselt tahetakse «sildtreenerist» rootslase jätkamist ka kahe aasta pikkuse lepingu lõppedes.

«See periood ei ole sujunud päris nii nagu me oleksime alguses tahtnud, aga selle põhjused pole mitte niiväga peatreeneris, kuivõrd selles, et see, mida teha tuli, osutus keerulisemaks ja mahukamaks, kui alguses tundus,» sõnas Pohlak Vikerraadiole antud intervjuus, vahendab ERR Sport.

«Tänaseks on see uus meeskond tekkimas ja selle meeskonnaga on saavutatud ka mõned tulemused,» lisas Pohlak.

«Tundub, et Magnus Pehrssoni periood peaks olema ikkagi pikem kui see, mida me alguses kõik talle ette nägime,» vihjas Pohlak, et rootslane võidakse koondise tüüri juurde jätta ka pärast käimasoleva valiktsükli lõppu.

Pohlaku sõnul on ka juhtivad koondise mängijad seda meelt, et Pehrssoni näol on tegemist kõige tugevama treeneriga, kes Eesti koondisega tööd on teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles