Frank Liivak: ma ei olnud valmis endast kõike andma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak.
Frank Liivak. Foto: Tairo Lutter

Eesti U-21 jalgpallikoondise esindamisest loobunud Frank Liivak põhjendas tehtud otsust sellega, et ei olnud füüsiliselt ega vaimselt valmis sinist särki selga tõmbama.

Mullu A-koondises debüteerinud, kuid hiljutisteks mängudeks Soome ja San Marinoga koondisekutseta jäänud 18-aastast Liivakut ootas appi Eesti U21 koondis, kes homme Haapsalus EM-valiksarja samuti San Marino vastu alustab, kirjutab Soccernet.ee.

«Võin öelda, mis ma Martinile (Reimile, U-21 koondise peatreenerile) ka ütlesin - füüsiliselt ja vaimselt pole ma hetkel valmis, et koondist 100 protsendiliselt esindada ning see oleks vale nii endale kui ka tiimile,» rääkis hiljuti Hispaanias debüüthooaja lõpetanud Liivak.

«Palusin ka vabandust, aga hetkel ma lihtsalt ei oleks olnud valmis endast seda andma, mis ma varem olen andnud koondise mängudes,» lisas Liivak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles