Kolleegid valisid Saksamaaa rahvuskangelase aasta suurimaks pettumuseks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Götze tähistamas MM-tiitli võitmist.
Mario Götze tähistamas MM-tiitli võitmist. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliiga mängijate hooajalõpuküsitluse tulemusena selgus, et hooaja suurimateks pettumusteks peetakse Rafael van der Vaarti ning Mario Götzet. Veel möödunud suvel tõusis Götze Saksamaa rahvuskangelaseks, kuna lõi võiduvärava MMi finaalis.

Saksa väljaande Kickeri 183 mängijat haaranud küsitluse tulemusena selgus, et kaks lõppenud hooajal kõige suurema pettumuse valmistanud mängijaks olid just van der vaart ning Götze, vahendab Soccernet.ee.

Kui van der Vaarti valik oli veel arusaadav ning loogiline - kahvatu hooaja teinud Hamburg pääses napilt liigast välja kukkumisest -, siis Götze tuli koos Müncheni Bayerniga Saksamaa meistriks, olles sealjuures Bayerni kindel põhitegija.

Kolmandale kohale valiti Schalke poolkaitsja Kevin Prince-Boateng, kes tegi kaasa vaid kuus täismängu ning visati hooaja lõpus meeskonnast üldse välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles