Klavani agent kinnitas Evertoni huvi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul)
Ragnar Klavan (vasakul) Foto: SCANPIX

Saksamaa meediast alguse saanud kuulujutud, mis viivad Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani Inglismaa kõrgliigas mängivasse Evertoni, said hoogu juurde, kui eestlase agent Maikel Stevens suud paotas.

«Nad tegid järelepärimise ning loomulikult ma tegelen sellise palvega. Samal ajal on fakt, et Klavani leping Augsburgiga kehtib veel kaks aastat,» vahendab Daily Mail Stevensi sõnu. «Lisaks on oluline, et tema üks unistusi on mängida just Inglismaa kõrgliigas.»

Ajaleht kirjutab, et Klavan tegi Augsburgis suurepärase hooaja ning aitas klubil viiendaks kerkida. Tahapoole jäi teiste seas ka Dortmundi Borussia.

Daily Mail teatab, et Evertoni peatreener Roberto Martinez otsib järgmiseks hooajaks keskkaitsesse lisajõudu, kuna Sylvain Distin lahkus klubist. Klavan oleks ajalehe arvates ideaalne vasakujalgne keskkaitsja, kes võiks Distinist jäänud tühimikku täita.

Koha eest algkoosseisus hakkaks Klavan võitlema Inglismaa koondislaste Phil Jagielka ja John Stonesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles