Räikkönen lükkas ümber kuulujutud Renault’ga liitumisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Soomlane Kimi Räikkönen on väsinud kommenteerimast Renault' poolt lendu lastud kuuldusi, nagu oleks ta järgmisel aastal siirdumas tagasi vormel-1 sarja just selles meeskonnas ning lõpetas selleteemalised jutud, öeldes konkreetselt, et ei plaani Renault’ga liituda, vahendab ERR Sport.

«Olen pettunud, kuidas Renault on minu nime kasutanud oma meeskonna reklaamimiseks. Ma pole ühelgi hetkel isegi kaalunud Renault' roolis vormel-1 sarjaga liitumist ning võin sajaprotsendiliselt kinnitada, et ma ei sõida järgmisel aastal selles võistkonnas,» kommenteeris Räikkönen ajalehele Turun Sanomat.

Soomlase sõnul oli tema agent küll mõned nädalad tagasi Renault' meeskonnaga ühenduses, kuid tõsisemaid läbirääkimisi pole olnud.

Uueks hooajaks pole Räikkönenile ühtegi siduvat lepingut ning pole veel teada, kas ta jätkab autoralli MM-sarjas või naaseb vormel-1 sarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles