Van der Vaart naaseb Hispaaniasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Van der Vaart.
Rafael Van der Vaart. Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal Hamburgi esindanud Rafael van der Vaart taasliitub Hispaania jalgpalli meistrisarjaga, tõmmates selga Real Betisi särgi.

Kolm aastat Hamburgis veetnud van der Vaart aitas suure ajalooga klubil küll teist hooaega järjest napilt Bundesligasse püsima jääda, kuid valiti kaasjalgpallurite poolt hooaja suurimaks pettumuseks ja Hamburg teatas juba talvel, et ei paku 32-aastasele kaptenile lepingupikendust, vahendab Soccernet.ee.  

Vabaagendist oldi huvitatud nii teisel pool Atlandi ookeani, Briti saartel kui kodumaal Hollandis, kuid van der Vaart otsustas naasta Hispaania kõrgliigasse, kus mängis aastatel 2008-2010 Madridi Realis. Seekord kosis hollandlase äsja kõrgliigasse tagasi kerkinud Real Betis.  

«Olen siia tulemise üle väga õnnelik,» ütles van der Vaart Betisi kodulehele. «See on suurepärane klubi ja ma tahan juba alustada. Minu jaoks on eriti tore, et mu perekond elab siin lähedal Chiclanas ja naudin Hispaanias mängimist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles