Poksikuningas Tyson Fury viidi vanglasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury (left) in action against Christian Hammer in their WBO International Heavyweight Championship bout at the O2 Arena, London.
Tyson Fury (left) in action against Christian Hammer in their WBO International Heavyweight Championship bout at the O2 Arena, London. Foto: Nick Potts/PA Wire/Press Association Images

Poksiäss Tyson Fury tunnistas, et veetis möödunud nädalavahetuse vanglas.

26-aastane Fury jäi möödunud aasta novembris vahele kiiruseületamisega, kui kihutas lõuna-Šotimaa teedel. Fury tunnistas oma süü üles ja teenis 400 inglise naela suuruse trahvi ning kahekuulise juhtimiskeelu, kuid pidi ka kohtusse ilmuma. Poksija isa John Fury tunnistas, et tema on süüdi selles, et poeg kohtusse ei jõudnud, sest Fury oli vahetanud elukohta ja nii ei jõudnud kohtukutsed õigele aadressile.

Kuna Fury kohtusse ei läinud, arreteeriti poksiäss reedel ja nii veetis ta nädalavahetuse vanglas. «Olen nüüd kogenud, mis tunne on olla kurjategija,» ütles Fury pärast trellide tagant vabanemist.

Käesoleval aastal ootab Furyt ees tiitlimatš Vladimir Klitškoga. Fury on karjääri jooksul võitnud kõik 24 matši ning neist 18 nokaudiga. Klitško arvel on 64 võitu ja kolm kaotust ning 53 võitu nokaudiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles