Diot Fenerbahce mängujuhiks, Dunston Efesisse?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strasbourgi liider Antoine Diot (8).
Strasbourgi liider Antoine Diot (8). Foto: SCANPIX

Kõige meeleheitlikum näib Euroopa korvpallis selle suve mängijaturul Istanbuli Fenerbahce Ülkeri soov värvata enda ridadesse uus mängujuht. Klubist lahkuvad mõlemad lõppenud hooajal number ühe kohal tegutsenud mehed – Andrew Goudelock ja Nikolaos Zisis.

Fenerbahce radaril on olnud mitmeid tipptegijaid nagu Milos Teodosic, Nick Calathes ja Marcelinho Huertas, vahendab basket.ee. Brasiillane on endiselt variant, kuid mängija ise pole nähtavasti otustanud, kas jätkata Barcelonas, saada soodne leping NBA-s või mõnes teises Euroliiga klubis.

Prantsusmaa koondise mängujuht Diot soovib lahkuda SIG Strasbourg’ist ning teeb seda pärast Pro A finaale. Diot panus tänavu on Prantsusmaal olnud 9,9 punkti, 3 lp ja 5,9 korvisöötu. On ka olnud imekspandav, kuidas Le Bleu playmaker on nii pikkadeks aastateks Prantsusmaale jäänud.

Goudelock on teatanud kindlalt, et soovib lepingust välja astuda. Uut klubi, mis sihikul, teada ei ole. Kindel paistab ka see, et Fenerbahcest lahkub suur mees Oguz Savaz, kes mänginud seal rohkem kui kümme aastat. Tema uueks koduklubiks on Türgi poolfinaalis mänginud Darüssafaka Dogus. Savas liitus Fenerbahcega 2004.

Veel huvitavaid kuuldusi. Eile sai teatavaks, et Olympiacose kaitsespets Bryant Dunston on andnud nõusoleku liituda järgmiseks hooajaks Istanbuli Anadolu Efesiga. Teist hooaega Euroliiga parim kaitsemängija on pärast kaheaastast lepingut OLY-s vaba mees ninf Efes on olnud valvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles