Wozniacki on edetabeli esikohast võidu kaugusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma edetabelis teisel kohal paiknev Taani esindaja Caroline Wozniacki alistas täna Pekingis 4,5 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril kindlalt 6:4, 6:2 itaallanna Sara Errani (WTA 40.) ning vajab nüüd vaid üht võitu, et tõusta maailma esireketiks.

Selleks, et mööduda pikka aega edetabelis liidrikohal paiknenud ameeriklannast Serena Williamsist, kes praegu vaevleb vigastuse käes, peab Wozniacki Pekingis jõudma veerandfinaali. Piltlikult öeldes seisab tema ja edetabeli esikoha vahel tšehhitar Petra Kvitova (WTA 34.), kes mäletatavasti alistas eile teises ringis Eesti esireketi Kaia Kanepi.

Esimesed veerandfinalistid selgusid täna. 15. asetatud Iisraeli tennisist Shahar Peer (WTA 18.) alistas 6:1, 6:2 läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile pääsenud serblanna Bojana Jovanovski (WTA 93.), kes teises ringis sai jagu maailma edetabeli seitsmendast numbrist Jelena Jankovicist.

Peer kohtub veerandfinaalis šveitslanna Timea Bacsinszkyga (WTA 47.), kes oli täna 6:2, 6:3 parem venelannast Jelena Vesninast (WTA 63.).

Tänavune Prantsusmaa lahtiste võitja Francesca Schiavone (WTA 6.) sai 4:6, 6:3, 6:1 jagu venelannast Vera Duševinast (WTA 64.) ning läheb veerandfinaalis vastamisi US Openi finalisti, samuti venelanna Vera Zvonarjovaga (WTA 4.), kes alistas täna 5:7, 6:4, 6:2 oma kaasmaalanna Maria Kirilenko (WTA 26.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles