Raio Piiroja teeb debüüdi Rootsi tippklubi vastu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja pärast viimast mängu Eesti koondise särgis
Raio Piiroja pärast viimast mängu Eesti koondise särgis Foto: Tairo Lutter

22. juunil kell 17 kohtuvad Pärnus Raeküla staadionil Pärnu Linnameeskond ja IFK Norrköping. Kohtumisel teeb oma debüüdi kodulinna meeskonnas endine Eesti koondislane Raio Piiroja.

1897. aastal asutatud Norrköping on läbi oma ajaloo tulnud 12 korral Rootsi meistriks ja kuuel korral karikavõitjaks. Norrköping on käesoleval hooajal olnud väga edukas ning hoiab Rootsi kõrgliiga edetabelis neljandat kohta. Klubist on läbi aastate välja kasvanud mitmed nimekad jalgpallurid ja Rootsi koondislased, teiste hulgas 1990ndatel kuulsust kogunud Jan Erikson ja Tomas Brolin.

Pärnu Linnameeskond hoiab hetkel Eesti Premium liiga tabelis üheksandat kohta ning soovib esimese hooajaga kogutud kogemuste baasil järgmisel aastal positsiooni kõvasti parandada.

Sõpruskohtumise idee autor ning suurtoetaja on Wendre omanik Peter Hunt, kes ühtlasi on ka mõlema meeskonna sponsoriks. Meeleolukas jalgpallilahing on pealtvaatajatele tasuta. Lastele toimuvad lõbusad jalgpallivõistlused ning esimesele 500 saabujale pakutakse tasuta hot dogi. Lisaks avaneb publikule suurepärane võimalus lüüa penalteid Raio Piiroja väravasse. Päeva juhib Ahti Puudersell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles