Kollo ja Vesik alistasid Suurbritannia paari ja pääsesid edasi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik.
Kristo Kollo ja Rivo Vesik. Foto: volley,ee

Bakuus jätkuvatel Euroopa mängudel alistasid rannavõrkpallurid Kristo Kollo ja Rivo Vesik alagrupi viimases mängus 2:0 (19, 15) Suurbritannia duo Jake Sheaf/Chris Gregory. 

Seni mõlemad matšid kaotanud brittide vastu rebisid Kollo ja Vesik kohe viie punktiga ette ja juhtisid 8:3, ent vastased ei andud alla ja asusid vahet vähendama. Pärast 16:8 spurti olid Gregory ja Sheaf ees 19:16. Kollo ja Vesik suutsid aga raskest seisust välja tulla, teenides viis järjestikust punkti ja võites avageimi 21:19, vahendab volley.ee.

Teine geim kuulus meie paarile juba kindlamalt ja pärast 16-minutilist heitlust võitsid nad selle 21:15. Kokku kestis matš 35 minutit. Kollo ja Vesik realiseerisid 44 rünnakust 23, vastased 43st 16. Detailsemat mängu statistikat on võimalik vaadata SIIT. 

Alagrupi teises mängus olid austerlased Tobias Winter/Lorenz Peter Petutschnig mõlemas geimis 21:18 paremad hispaanlastest Francisco Alfredo Marco Arroyo ja Christian Garcia Rodriguezest. 

Austria paar lõpetas G-alagrupi täiseduga ja pääses otse 16 parema sekka. Alagrupis teise koha saanud Kollo ja Vesikut ning kolmandana lõpetanud hispaanlasi ootab täna ees lohutusringi matš. Kes õhtupoolses kohtumises meie paari vastasteks on, selgub hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles