Korvpallikoondised mängivad mitmel rindel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Levkoi koondist juhendamas.
Jaanus Levkoi koondist juhendamas. Foto: Toomas Huik / Postimees

Mitu erinevat korvpallikoondist on sel nädalavahetusel ja ka uue nädala algul Eestit esindamas rahvusvahelisel areenil. Saalikorvpalli koondiseid on mängimas Taanis, samas lahkus täna delegatsioon Bakuusse, kus teisipäeval alustab Euroopa mängudel võitlust meie 3x3 meeste täiskasvanute koondis.

Taanis Kopenhaagenis võistleb tänasest naiste B-koondis, kel Põhjamaade meistrivõistlustel on alagrupis kolm vastast - Taani, Rootsi ja Islandi U20 koondised. Täna kell 20 on esimeseks vastaseks Taani, homme kell 19 kohtutakse Rootsiga ning pühapäeval kell 15 Islandiga.

Naiskonda juhendavad Kopenhaagenis Jaanus Levkoi, Heino Rebane ja Timo Oja. Naiskonda kuuluvad: Birgit Piibur, Annika Köster, Greeta Üprus, Tatjana Razguljajeva, Jane Svilberg, Kadri Uiga, Marit Maaring, Maaja Bratka, Sandra Tael ja Janeli Lilleallik.

Samuti Taanis on võistlemas U15 poiste koondis, peatreeneriks Marko Parkonen, treener Indrek Reinbok. Nemad osalevad turniiril Copnehagen Invitational 2015. Täna on Eesti vastaseks alagrupis Rumeenia ja Taani, homme Island. Osaleb 16 tiimi.

U15 koondisse kuuluvad: Karl-Kristjan Karpin, Erik Kaasik, Mark Andreas Jaakson, Henri Drell, Joonas Anton Jürgenstein, Henrik Eelmäe, Kardo Lempu, Oliver Suurorg, Mikk Jurkatamm, Kevin Sepik, Romet Käämer, Daniel Beilinson.

Täna startis Tallinnast ka 3x3 täiskasvanute meeste koondis, kes esindab Eestit esimestel Euroopa mängudel Bakuus. Võistlus algab teisipäeval ning koondisse kuuluvad Siim Raudla, Ardi Oja, Martin Dorbek ja Renato Lindmets.

Eesti vastasteks alagrupis on Serbia, Kreeka ja Itaalia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles