Türgi meistriks tuli üllatusklubi, kuulus Ivkovic jäi tiitlist ilma

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karsiyaka üks liidreid Juan Palacios (valges) Eurocupi mängus Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga palli pealt surumas.
Karsiyaka üks liidreid Juan Palacios (valges) Eurocupi mängus Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga palli pealt surumas. Foto: Vitaliy Timkiv/RIA Novosti

Türgi korvpallimeistriks tuli esimest korda pärast 1987. aastat Izmiris asuv Karsiyaka Pinari meeskond, kes alistas finaalseerias mängudega 4:1 Istanbuli Anadolu Efesi.

Viimase kohtumise võitis Karsiyaka võõrsil selge eduga 85:71. Võitjate resultatiivsem oli 22 punktiga Juan Palacios, lisaks võttis eelmisel aastal Vilniuse Lietuvos rytases mänginud keskmängija maha 10 lauapalli. D.J. Strawberry lisas 19 ja finaali kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Bobby Dixon 13 punkti.

Kuulsa serblasest treeneri Dušan Ivkovici juhendatava Anadolu Efesi poolt vastasid Stratos Perperoglu 18 ja Thomas Heurtel 14 punktiga.

Põhiturniiri lõpetas Anadolu Efes teisena, kogudes 22 võitu ja 8 kaotust. Karsiyaka oli 19 võidu ja 11 kaotusega neljas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles