Tehvandil toimunud hüppevõistlusel võidutses Kristjan Ilves

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: NordicFocus

Laupäeval Tehvandil peetud Jaani suusahüppevõistluse võitis meeste arvestuses ülekaalukalt, 100,5 meetrise hüppega Kristjan Ilves ning naiste arvestuses oli parim Võru tüdruk Annemarii Bendi, kelle hüppe pikkuseks mõõdeti 69 meetrit.

Võistluste peakorraldaja, endise suusahüppaja Jaan Jürise sõnul möödus arvult seitsmes suusahõppevõistlus edukalt. «Võistluse alguseks jäi ka hommikul kimbutanud vihm järgi ning võistlus õnnestus pidada päikesepaistel. Konkurents oli tihe ning esikolmik oli lahtine kuni viimase hüppeni. Kristjan Ilvese hüpe andis talle viimaks kindla esikoha, jättes Siim-Tanel Sammelselja teiseks ning Karl-August Tiirmaa kolmandaks,» sõnas Jüris.

Jaani suusahüppevõistlus on Jaan Jürise poolt ellu kutsutud suvine võistlus, mis sel aastal toimus juba seitsmendat korda. Võistlusest võttis osa 25 Eesti suusahüppajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles