Brasiilia jalgpallilegendist sai vabaagent

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpalli mängiv legend Ronaldinho hakkab taas uut klubi otsima, sest poolte kokkuleppel lõpetati tema senine leping Mehhiko klubi Queretaroga. 

35-aastane vutilegend liitus Queretaroga selle hooaja alguses ning sai mehhiklaste ridades 23 mänguga kirja kaheksa väravat. Kaheaastane leping otsustati poolte kokkuleppel aga nüüd katkestada, vahendas Soccernet.ee.

Põhjuseks on ilmselt brasiillase tülliminek meeskonna peatreeneri Victor Manuel Vucetichiga - olulises poolfinaalmängus taktikalistel kaalutlustel avapoolaja lõpus välja vahetatud Ronaldinho marssis veel enne mängu lõppu staadionilt üldse minema, tekitades Mehhiko meedias sellega skandaali.

Euroopast lahkumise järel lisaks Queretarole veel Flamengos ja Atletico Mineiros pallinud Ronaldinho nimel on Brasiilia koondises 97 kohtumist ja 33 väravat, viimati mängis ta kuulsas kollases särgis 2013. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles