Video: Venezuela televisioonis leiutati seksikas viis jalgpallitulemuste ennustamiseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parasjagu on käimas Argentina ja Uruguay kohtumise tulemuse ennustamine. Argentina võitis matši 1:0. Enne matši andis "ennustaja" eelise samuti Argentinale.
Parasjagu on käimas Argentina ja Uruguay kohtumise tulemuse ennustamine. Argentina võitis matši 1:0. Enne matši andis "ennustaja" eelise samuti Argentinale. Foto: Youtube

Venezuelas on seoses tänavuse Copa America jalgpalliturniiriga kuulsaks saanud mitmed uudiste lugejad, kes heitnud teleekraanil riided seljast. Nüüd on Venezuelas leiutatud ka uus viis mängude tulemuste ennustamiseks.

Kui omal ajal sai kuulsaks kaheksajalg Paul, kes ennustas MMi ajal kohtumiste võitjaid, siis nüüd on Venezuelas jalgpallitulemuste ennustamiseks appi võetud rinnad. Nii kleebitakse rindadele vastamisi minevate riikide lipud ja rindade raputamise järel tehakse tulevane võitja kindlaks. Kumma riigi lipp kauem paigal püsib, siis see koondis peaks heitluse ka võitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles