M-Sporti boss: Tänakule saatuslikuks saanud probleem lahendatakse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Sardiinia rallil.
Ott Tänak Sardiinia rallil. Foto: Timo Anis

Viimati toimunud Sardiinia autoralli MM-etapil langes Ott Tänak kõrgete kohtade konkurentsist, kuna tema masina käigukast ütles üles. Lõpuks sai ta kirja 14. koha. M-Sporti meeskonna boss Malcolm Wilson usub, et tulevikus sellised probleemid neid ei vaeva.

Lisaks Tänakule oli käigukastiga probleeme ka Robert Kubical, kes kihutab samuti Fordiga. Wilsoni sõnul pole käigukastiga otseseid probleeme ning eestlane oli sunnitud katkestama, kuna surve käigukastile oli ühe hüppe järel liiga suur.

«Sardiinias on aastaid olnud karmid kiiruskatsed ja tõenäoliselt järgnevatel rallidel ei pea me midagi sarnast kogema. Loomulikult ei saa me võtta lihtsalt sellised riske ja teeme ettevalmistusi, et midagi sarnast enam ei korduks. Lisame mõned uued osad ja loodetavasti selliseid asju enam ei juhtu,» rääkis Wilson wrc.com’ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles