Teniste koduklubi jätkas Norras veenva võiduga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste (keskel).
Taijo Teniste (keskel). Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpalluri Taijo Teniste leivaisa Sogndali ülivõimas hoog Norra esiliigas sai jätku ka pärast lühikest suvepausi, kui võõral väljakul käidi lähikonkurent Bergeni Brannist üle koguni 4:0.

Seni hooajal vaid ühe kaotuse vastu võtnud Sogndal alustas kohtumist enne tänast kolmandat kohta hoidnud Branni vastu vägagi teravalt, lüües võõral väljakul avavärava juba 5. minutil ning kirjutades 20. minutiks tabloole numbrid 2:0, vahendas Soccernet.ee.

Kuigi aeglase alguse järel tuli aina enam mängu ka kodumeeskond Bergenist, jäi viimane sõna ikkagi Eesti koondislase tööandjale, kes vastavalt 78. ja 80. minutil oma eduseisu veelgi kasvatas ning lõpuks tabelisse kindla 4:0 võidu kirjutas.

Traditsiooniliselt tegi kõik 90 minutit paremas äärekaitses kaasa ka 27-aastane Teniste, kellel oli oma roll ka kolmanda tabamuse juures, mil eestlane värava toonud tsenderdusele eelnenud söödu andis. Samuti usaldati eestlasele viimastel minutitel meeskonna kaptenipael.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles