ESPNi korvpallispetsialist: Jamesi käitumine finaalseeria ajal oli ebameeldiv

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James ja David Blatt.
LeBron James ja David Blatt. Foto: SCANPIX

ESPNi korvpallispetsialist Marc Stein kirjutas oma blogis, et Cleveland Cavaliersi liider LeBron James käitus NBA finaalseeria ajal peatreener David Blattiga inetult.

«James on mängijana liiga hea, et käituda nii nagu ta finaalseeria ajal peatreener Blattiga käitus,» kirjutab Stein.

«Nägin Clevelandi pingil toimuvat lähedalt, sest tegin ESPNi raadiole sealsamas ülekannet. James võttis time-outide ajal ohjad enda kätte – ta võttis ise time-oute tegi ise vahetusi ja haukus avalikult Blatti jutule vastu. Ta suhtles abitreener Tyronn Luega, kuid mitte peatreeneriga.»

«Ma mõistan, et Blatti värbamise osas ei saanud James sõna sekka öelda ja pidi temaga lihtsalt leppima, aga minu jaoks oli äärmiselt ebameeldiv vaadata, kuidas üks kõigi aegade paremaid mängijaid kogu meeskonna ees peatreeneriga käitub,» jätkab Stein.

«Eks Blatt on ka ise süüdi, sest peatreener peab mängijate austuse välja teenima ja oma sõna maksma panema. Nii see igatahes jätkuda ei saa ja saab näha, kes uuel hooajal meeskonda juhendab. Igatahes peab see olema keegi, kes Jamesile sobib, sest selles klubis käivad asjad tema järgi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles