Ründaja Joonas Tamm tagasi FC Floras

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm.
Joonas Tamm. Foto: FC Flora

FC Flora jalgpalliklubi tugevdas ründeliini 23-aastase ründaja Joonas Tammega, kes hooaja esimeses pooles esindas Viljandi Tulevikku. Klubide kokkuleppel on Tamme üleminekusumma konfidentsiaalne.

«Peame Floras oluliseks, et kui Eesti-siseselt liigub mängija klubisse, kel on talle paremaid tingimusi pakkuda, siis kaasneb üleminekuga hüve lisaks mängijale ka klubile, kelle juurest mängija edasi liikus,» sõnas FC Flora tegevjuht Jaak Prints.

Viiel korral Eesti koondises mänginud Tamm kuulus FC Flora ridadesse ka aastatel 2009 ja 2010, tulles 2010. aastal Eesti meistriks. Seejärel siirdus ta Rootsi klubisse IFK Norrköping, kellega FC Flora kohtub 24. juunil Kuressaares.

Premium liiga 15 vooruga lõi Tamm Tuleviku ridades 9 väravat, mis väravaküttide edetabelis annab Ingemar Teeveri ja Jaroslav Kvasovi järel kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles