Kubicat üllatas Räikköneni keeldumine

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Renault’ vormel-1 meeskonna poolakast piloot Robert Kubica tunnistas, et teda üllatas soomlase Kimi Räikköneni väide, kus ta välistas liitumise Renault’ meeskonnaga.

Räikköneni on pikemat aega seostatud Renault’ga, kuid eile süüdistas soomlane, et Renault’ meeskond on tema nime kasutanud lihtsalt oma reklaamimiseks, kirjutab Eurosport.

«Olen üllatunud, kuna ma isiklikult arvasin, et ta võib meiega liituda,» sõnas Kubica. «Tema ütlused on täiesti vastupidine sellele, mis varem avalikkusele tundus.»

«Olen natuke pettunud ... oleksin võimaluse korral hea meelega olnud tema meeskonnakaaslane. Maailmameistrist meeskonnakaaslane oleks suurepärane ja Renault’ vajaks seda samuti,» lisas Kubica.

Sel hooajal on Kubica meeskonnakaaslaseks olnud venelane Vitali Petrov, kuid tema esimene hooaeg ei ole olnud väga silmapaistev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles