Nõmme Kalju täiendas euromängu eel ridu serblasega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Borislav Topic ja Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov.
Borislav Topic ja Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov. Foto: Nõmme Kalju pressiteenistus

Jalgpalli Eesti meistriliigas liidrikohta hoidev Nõmme Kalju tugevdas UEFA Euroopa Liiga mängude eel ridu, tuues meeskonda Serbia mängumees Borislav Topići. Mängijaga sõlmiti Premium liiga 2015 hooaja lõpuni kestev leping, mida on võimalik veel ühe hooaja võrra pikendada.

Topić on 31-aastane Serbia jalgpallur, kes suudab mängida nii vasakkaitses kui ka kaitsva poolkaitsja kohal. Oma klubikarjääri jooksul on ta mänginud nii Bosnia ja Hertsegoviina, Serbia kui ka Rumeenia tippklubides.

«Kuigi mul oli pakkumisi eri klubidest, pakkus mulle eriti huvi Nõmme Kalju, kus on võimalik mängida Euroopa Liigas ning heidelda riigi meistritiitli eest. Tahan klubil aidata saavutada eesmärke ning saavutada maksimaalset edu. Mul on hea meel Nõmme Kalju leping sõlmida,» sõnas Topic.

«Kuna Euroopa Liiga mängud on tulemas, otsustasime tuua meeskonda lisajõude Borislav Topići näol, kes on kogenud ja mitmekülgne mängija,» selgitas meeskonna peatreener Sergei Terehhov, lisades: «Meie mitmetel noortel on kool läbi, seega saavad nad pühenduda jalgpallile ning loodetavasti saame hooaja teisel poolel ka nende peale toetuda.»

Nõmme Kalju eest on Topicil võimalik teha debüüt juba eesoleval reedel, kui Kalju kohtub võõrsil peetavas liigamängus Viljandi Tulevikuga. Kohtumisest teeb otseülekande ka Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles