Priit Järvloo jätkab Hollandis esikuuikus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Järvloo.
Priit Järvloo. Foto: DV Racing Pics

Valkenswaardis toimus quadide Hollandi motokrossi meistrivõistluste viies etapp, kus startis ka sarjas viiendat kohta hoidev Priit Järvloo. Raske rada pani nii mehed, kui tehnika tõsiselt proovile ning seekord tabas ebaõnn ka eestlast.

Kvalifikatsioonis sõitis Järvloo (Kawasaki) 32 osaleja hulgas välja kaheksanda aja. Avasõidus heitles ta kümnenda koha piirimail, kuid tema quad ei pidanud hüpetele vastu ning sellel murdus poolraam ja noormees pidi sõidu pooleli jätma.

Teises sõidus tuli Järvlool oma sõnade kohaselt vist elu parim sõit. Hoolimata sellest, et ta sai stardist halvasti minema, kuna ta sõitis oma varuquadiga, leidis ta endas hea sõidurütmi ja möödus järjest konkurentidest ning ületas lõpujoone neljandana.

Kahe sõidu kokkuvõttes võttis etapivõidu mõlemad sõidud võitnud valitsev Euroopa meister Mike van Grisven (WSP, 100 punkti), teine oli kummaski sõidus Davy de Cuyper (KTM, 90 p) ja kolmas samuti sõidud samal kohal lõpetanud Ricardo Phoelich (Honda, 82 p), Järvloole kuulus 38 punktiga 28. koht. Hollandi meistrivõistlustel jätkab liidrina van Grinsven (486 p), teine on Valkenswaardis 11. koha saanud Ingo ten Vregelaar (Yamaha, 367 p) ja kolmandaks tõusis Phoelich (363 p), Järvloo langes koha võrra ja tal on nüüd koos 322 punkti.

Nüüd tuleb Hollandi meistrivõistlustel sisse pikem paus ja järgmine etapp toimub alles 27. septembril Lieropis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles